Fidankoc Arkadaşlar 9+1 haftalik gebeyim sabahlari mide bulantilarim cok oluyor sizin bulantilariniz kaçıncı haftalarda kesildi bilgi verirmisiniz acaba🙄
Sevgi93 Fidankoc 6. Haftada başladı 24 üm bitmedi tabi ilk başları çok kötü geçirdim 22 olana kadar kustum 8 kilo verdim şimdi eskisi gibi değil
Fikriye001 Fidankoc 14. Hafta da geçti benim çok kötü geçirdim bu zamana kadar ama şimdi çok seyrek bulantı oluyor canım 15+1 im şuan inaşllah tez zamanda geçer sizinki de
HaYalmila 6. Haftadaa başladı 21. Haftada bitti inş bitmiştir şuan 23 10 gündür bulantı hapı içmiyorum artk iyim yani
Gebeyimm BurcuCanKorkmaz zofer 4mg kullanıyorum çok etkili ama doktorunuza sormadan siz kullanmayın sakın
Selvidaglar Benim de 3. Haftada başladı giderek arttı şuan 7. Haftadayım çok bulanıyo doktorum premesis plus verdi günde 2 kere içiyorum çok pahalı ama baya iyi geldi
Gamzeciks Fidankoc 1 gün fark var aramızda :) bende çok şükür bulantı yok. Herkeste farklı demekki. Allah yardımcımız olsun canım. Bende de kanama vardı ilaç kullanıyorum. Beterin beteri var :/
Fidankoc Gamzeciks Aynen cnm cok şükür bebeklerimiz iyi olsunda bulantiyada raziyiz napalim annelik fedakarliktir sağ salim bebeislerimizi alalim insallh kucaklarimizaa🤰