Pinarrrky İlk bebişim ve kız olacak. İsme henüz karar veremedim bir sürü isim baktım fakat içime sinmedi. Sizin bebişinizin ismi ne ya da ne olacak🥰
MrsMommyy1 Pinarrrky Oğlumun ismi Ömer Yusuf🌸 Kızım olsaydı Ömür Ada yada Öykü Ada koyardım uyumlu olsunlar diye :) Diğer kız isimleri; Güneş,Kumsal,Ada,Göksu,Sare,Ayşe,Leyla, Zeynep,Pera,Lina,Vera düşününce çok güzel kız isimler var ama erkeğe pek yok :)))
Maryhoney Oğlumun adı çağan ikinciye 2 doktor kız dedi ama isim bulamadım tekerleme gibi benzer harf hece istemiyorum banada fikir olsun 😁
Handeee1 Pinarrrky kızımı sağlıklıca kucağıma alabilseydim 😭😭😭 eğer ki balım sevin olucaktı. Oğlum olucak inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder rabbim ismi kıvanç olucak🧿
Pinarrrky Handeee1 yaa 🥺 ama oğlunu eminim sağlıcakla alacaksın kucağına 🙏 kıvanç güzel isim erkek bebiş icin
hasret1922 Pinarrrky benim cinsiyeti belli degil ama kiz olursa begum yada feyza erkek olursa arda yada alperen dusunuyoz hayiisi
Naciyemutlu Cinsiyet belli değil henüz. İsimler hazır😍 kız olursa hafsa yağmur erkek olursa yiğit Buğra