Esragok-k1 10+3 günlük gebeyim yoğun kanama geçirdim Crp yüksek çıktı çok şükür bebeğim iyi doktor kanamanın bebek ile yada kanama alanı vs ilgili olmadığını söyledi enfeksiyon tetiklemiştir dedi yada bebeğin genetik kromozom yapısıyla alakalı olabilir dedi
ebrucevik18 Ben 16. haftadayken lekelenme yaşamıştım öyle belirgin bi kanama değildi idrar yolu enfeksiyonuydu sebebi korkmanıza gerek yok kanama alanı yoksa
Esragok-k1 ebrucevik18 kanama alanı yok dedi plentensaylada alakalı bir kanama değil dedi öyle olsa bebek düşerdi dedi sadece biraz sol tarafı pletensa kapatmış gibi duruyor dedi oda bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi 2 hafta sonra 2 li tarama yaptrcm progestan verdiler 200 mg birde bir daha olursa acilde yaptrmam iğne verdi
ebrucevik18 Esragok-k1 gönlünüz rahat olsun o zaman enfeksiyondan olmuş demek ki bende çok korkmuştum kanı görünce ama sorun olmadı şükür ki
Esragok-k1 ebrucevik18 hala iyileşmedim ki 3 haftadır öksürük grip vs 17.3 çıktı crp görümcemde dedi enfeksiyon dan çok kanama geçiren var diye işte çok olunca korktuk
ebrucevik18 Esragok-k1 dut kurusu kaynatıp içmek enfeksiyona çok çok iyi geliyor ama gebelikte kullanılır mı risk var mı bilmiyorum doktorunuza bi sorun o izin verirse için mutlaka çok faydası olur