Gulnaz1 halâ doğum yapmadım 😁 fakat @Busetasm bu hanımefendinin de söylediği gibi hiç kimse memnun değil Öztan’da İlgi alakaları 0 🙏 Uşağın en iyi doktorları burada güya ama hepsinin derdi para olmuş daha haftası olan ve normal doğuma uygun pozisyonda olan bebeğimi sezeryanle almak istediler neymiş 37 haftada 3 kilo olan bebek iri olurmuş 😂 sata göre 37+5′ti bu arada hadi onu geçtim 4 kilo, 5 kilo bebekleri normal doğuran var. İyiki 30.haftamdan itibaren devlete geçtim. 37.haftamda özele tekrar gittim yüzüm benzim solgun doktorun adını da vermiyim şimdi neyin var senin diye sormadı,nst’ye gireceksin demedi,ilaçlarımı yazmak aklına bile gelmedi.Devletin acili bile sıradan bir ishal için nst’ye bağladı, kan ve idrar tahlili yaptırdı, ilaç yazdı vs.Benim bir arkadaşım sırf havası olsun,özel oda olsun,balon assın ve kocası yanında kalsın diye Öztan’da doğum yaptı 40 gün boyunca defalarca hastaneye git gel yaptılar sarılık yüzünden.Emzirmeyle ilgili anne ve bebekle gram ilgilenmiyor hemşireler,mamayı dayıyorlar,sarılıkmış başka bir şeymiş bebekle ilgilenen yok ayrıca sırf fotoğraf çekimi ve oda süslemesi için o kadar para vermekte istemedim oysa böyle şeylere gereksiz bir şekilde önem verir ve para harcarım ona rağmen 🫣 Öztana vereceğimiz parayla annem ve babam bebeğimizin odasını aldı 🤭 fazla uzattım sanırım, çok dolmuşum ama napayım 😂 bu arada dipnot geçmek istiyorum yenidoğan,hamilelik çekimleri vs yapan fotoğrafçı tanıdıklarımız bile boşverin öztanı biz çekimi evinizde bebeğinizin odasında yaparız orayı süslersiniz demişti.