gokcemeeric Baby turco ıslak mendilini aldım denemek için. Sizce bebek bezi nasıl ? 1 numara alsam 1 paket yeterli olur mu ? Pişik yaparsa elimde kalmasın diye 1 paket almak istiyorum. Deneyimleriniz nedir ?
Seymoshh gokcemeeric ben ilk yenidoğduğunda sleepy almıştım sonra öneri üzerine turco aldım 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum sızdırma vs yapmıyor ayrıca diğer bezlere görede makul fiyatı
Zeyer Ben 15 günlük bebeğime kullanıyorum gayet memnunum şimdilik hiç bi sikinti yaşamadım pişik taşma vs
Arzu343434 Zeyer merhaba peki 1 numara küçük diyorlar baby turco. Cinsiyet ve kilosu kaç doğdu acaba rahat oldu mu 1 numara
Minikmucizelere Zeyer Seymoshh merhaba cinsiyeti ne bebisin erkekte sizdiriyo diyenler oluyo da bende 1 paket baby turco aldim once bi denicemde yazdiklarinizi gorunce bi gene sormak istedim🙂
Seymoshh Minikmucizelere bende güncelleme yapayım erkek bebek evet 9.ayı itibariyle devam sütüne başladık sütüm kesildi kardeşi olacak🫣dedikleri gibi sızdırmaya başladı 1 yaşında şuan bu ay çok oldu sızdırma paket bitti ve marka değişikliğine gittim bakalım şimdi yenisini deniyorum çok sıvı alımıyla alakalımı yoksa bezmi sorun görmüş olacağım
Minikmucizelere Seymoshh ilk zamanlar icin denenebilir yani dimi o biraz daha makul fiyatli da o yuzden onu denemek istiyorum ilk🙂simdi hangi markaya geçtiniz peki
Seymoshh Minikmucizelere tabiiki ilk zaman hiç bir sorun yaşamadım yani yaşına kadar yaşamadım diyelim ben diğer çocuklarımda tüm markaları deneyimlemiş biri olarak bir tek baby turco almamıştım oda işimi gördü şimdi jenny willy aldım bakalım bunda sonuç ne olacak benim oğlan sütçü biraz su süt meyve suyu çok tüketiyor ek gıdayla