PrensesAnnesi_42 yatış yapıldıktan sonra telefon vs hiçbir şey goturemiyorsunz yanınızda direk tek kişilik odaya götürüyorlar sancı ve doğum esnasında diğer doğum yapacak kimseyi görmüyoruz ben 13 saat suni sancıyla doğum yaptım 4 5 saat sonra eşimi yanima koydular belime sicak su tutmam için fln son doğum anina kadar esim yanimdaydı sonra çıkarttılar onu sezeryanda önlük giydiriyorlarmış ama normal doğumda giydirmiyorlar rahat bir elbise giymenizde fayda var doğum aninda benim yanimda da asistanlar vardı ama ebe doğumu gerceklestirdi onlar malzemeye yardım etti ve izledi sancı çekerken yanınıza asistan koyuyorlar benimki ara ara geldi sohbet ettik fln gayet iyiydi .dogumdan sonra ise üzerimi değiştirmeye yardımcı olmuşlardı ilk yarım saat 45 dakika yine orada tutuyorlar bebekle sizi ,eşimi doğumdan sonra yine sokmuslardı yiyecek bisey getirmesi ve bebeği görmesi için en son doktor kontrol ettikten sonra normal odaya götürüyorlar size uygun yemek geliyor odada 1 gün kalıp dikis vs. Muayene edip çıkış yapılıyor ben 2 kişilik odada kalmıştım. hemsire ebe doktor oda felan ben her yönden çok memnun kaldım darısı sizin başınıza olur inşallah