Sedaahmet SaskinnnAnne tahmin eder doktor sadece. Ben 14 haftalikken erkege benziyor dedi doktor. 19.haftada kesin erkek dedi.
OgretmenEva SaskinnnAnne tahmin eder ama kesin bir şey söyleyemez 12. Haftada doktorum kıza benzetti 18 de kesin kız olduğunu öğrendik 💕🙏🏻
Snmrzgr0 Anlaşılır canım doktorlar tahmin ediliyor benim doktorum 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14 haftalıkken bi kontrole gittim erkek bu dedi 16. Haftamda %100 erkek dedi🙏🤗
dilosss 11+6yken yüzde 80 kız dedi hazırlık yapma dedi 19 haftada yüzde yüz erkek dedi. İlk oğlumdada 14 haftada kesin öğrenmiştim. 15 haftayı bekleyin bence
halisemzrk 14 haftada bana kız dedi değişir mi dedim değişmez dedi ama herkes değişir diye korkuttu beni ya 😞
Okaradeniz 12.haftada kiza benziyor dedi dedigi gibi oldu. Sanirim doktorlar kemik yapisindan vs de cinsiyetini tahmin edebiliorlar.kesin sonuc sanirim 16 da belli oluor
PitirciginAnnesi22 Bende çok merak ediyorum 11. Haftadayım ama devlette söylemezler haftaya özele gitmeyi düşünüyorum
ddmnrdgn 12. Haftada ikili testi yapan doktorum cinsiyeti %95 erkek dedi. Bu hafta 15. Hafta, kontrolüm var. Herhalde kesinleşir.