Yakut16 bulabilirseniz en doğalından zeytinyağı alın ve hafif ısıtın soğuduktan sonra fısfıs şisesine koyun doğal pişik kreminiz hazır (ben ısıtmadım ama ısıtıldığında daha iyi oluyor içindeki asit azalıp daha faydalı oluyormuş kızım 5 aylık olacak tek bir krem sokmadım eve her büyük abdesti sen sonra mutlaka yağlıyorum bezini kapatıyorum. Sadece çişini yaptığında ıslak mendil kullanmıyorum direk bezi değiştiriyorum. Aslında çişlerinde nasıl bir özellik varsa iyileşmesi çabuk oluyor o bölgelerde olan problemlere ama pişik için en iyi ve doğal çözüm bu. 2 tane bebek baktım oğlumda her kremi kullandım aslında ilk 1 yaşına kadar hiçbir sorun olmadı çünkü yağ kullanıyordum 1 yaşından sonra yağı bırakınca ve ilk pişiğni olunca ki o an zeytinyağı yoktu yanımda kaynanamdaydım krem batağına düşmemle hata yaptığımı farkettim. Bebeklerin cildi çok hassastır kullandığınız bez ve mendili de özenle seçin. Ben baby turco Aloe Veralı ıslak mendilini ve BİM’in Jenny willy bezini kullanıyorum ıslak mendil olarak yine baby turconun pamuk resimli olanı vardı ondan memnundum ama devamını bulamadım alamadım bunu tercih ettim sonradan. Çok geçmiş olsun uzun oldu kusura bakmayın.)