caqlates haftadayım bebeğimin hareketler 3 gündür varla yok arası bişey öncesinden o kadar çok hareket ederdi ki durmayacak mı acaba derdim ama şurda 3 gündür sabahları çok az hissediyorum onun dışında günde toplasan 3-4 kere korkuyorum acaba birşey mi oldu diye :( birde artık kendimi sabahları sırt üstü yatarken buluyorum geceleri bazen kalkıp yan yatıyorum
Meryyyyyyy caqlates merhaba biraz zaman geçmiş ama kontrole gittiniz mi acaba bende sizin gibi hissediyorum hareketleri
Birsen56 Bende 20 haftalığım 2iz benimkiler önceden 3.4 defa hisederdim onlar 1 kaç gündür banada azaldı sanki yada ben hisedemiyom çok anlamadım vala yarın hemşireme soracam
Birsen56 caqlates kız unutum sormayı ama bebekler büyüdükçe yerleri daralıyo ondan hareketler az hisediliyo başka gruptan okumuştum
caqlates Meryyyyyyy kusura bakmayın epeydir girmiyordum şimdi gördüm 27. haftadayız şuan kıpır kıpır 😬 arada olurmuş öyle korkmana gerek yok dedi doktor ama gün içinde hiç hissetmezsen sıkıntı dedi
Meryyyyyyy caqlates teşekkürler cevabınız için bende gittim bana da normal dedi sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza 🤲🏻☺️