Feryyy
Yani şöyle söyliyim ben kilit tarama testi ve üçlü tarama testi veya dörtlü tarama testi gibi testler yaptırmadım gittiğim hastane özel hastane doğan cüceloğlunun yegeni doktorum İkili tarama testi nde eğer sorun çıkarsa aldırır mısın diye sordu hayır dedim o zaman yaptırmana gerek yok dedi Detaylı ultrason önermişti 21. haftam detaylı ultrasona girdim yaklaşık 45 dakika boyunca bebeğin heryerine bakıldı kan akışı damarlari kemikleri uzunlukları kilosu vücut yapısı Aklınıza gelebilecek her şeyi detaylı bir şekilde Perinatoloji doktoru açıklıyor Bana da 36. haftadan sonra tansiyon riski yaşayabileceğimi söylemişti gerçekten öyle oldu Bebeğe giden damarlarda darlık vardı bunu erken öğrendiğimiz için kan sulandırıcı başladık Ve ona göre bir beslenme düzeni egzersiz planı oluşturduk Yani devlet hastanesinden randevu almak ciddi anlamda çok zor oluyor ve özeldeki kadar ilgilenmiyorlar açıkçası Eğer imkanınız varsa gerçekten yaptırmanızı öneririm İleride yaşayabileceğiniz problemlere karşı %80 sizi bir bilgilendirip ona göre bir tedavi yöntemi uyguluyorlar