Kızlar lütfen fikir verin bebeğim sarılık asla uyandiramiyorum
İslak mendile karnini siliyorum yok ayaklariyla oynuyorum aklimiza gelen herseyi yapiyoruz yinefe uyandiramiyoruz napcam ben uyumasina ragmen emziriyorum ama 6 7 dakika duruyor birakiuor sarılık degeri 16
Sarılık
@glbyzgkhn benim kızım oldu yavaş yavaş geçiyor doğalı bi hafta oldu bol bol emdirdim hatta hiç uyumadım diyim. Sonra kundak yaptım balkona güneşe atım gözlerini açtı burnunu sıktım sıktım verdim sarılık uyku yapıyor kuzum. Kan alındı 16 çıktı dün bi alındı 15 düşmüş. Dedi yinede takip deyiz oğlum da hep güneşe atım faydası yok diyorlar faydası çok var Geçmiş olsun
Bizimde 19 du iki gece kaldı 10 a düştü bende şimdi evde zorla uyanidiriyorum uyansa bile emmek istemiyorsa emmiyor çok üzülüyorum nasıl geçecek bu ya bir daha yükselirse burnunu sıkıyorum ayağına vuruyorum bir yerden sonra kıyamıyorum ağlayamıyor bile hali yok çok çabuk yoruliyor emerken 5 dk anca emiyor
Çok küçük olduğu için hemen yorulması normal benım bebeğim prematüre doğdu tam ememediği için 3 kere mastit bile oldum sık sık emzirmeye calısın ten teması yapın zamanla daha da güçlü emecek