Tugba07 Yagmur0256 Az dgil cnm hatta olmasi gerkenden daha fazla. Benimkide ayniydi. Doktor zaten normal dedi.
Prrensessanneesi zayıf oldugundan dikkat et dememiştir canım bebiş biraz tombişş ondan demiştir haftasına göre
Yagmur0256 Prrensessanneesi Yok kuzum günde 2 yumurta 2 kase yoğurt 2 bardak süt ve her hafta kırmızı et balık ye dedi gününe göre biraz geriden geliyo
Prrensessanneesi Yagmur0256 o doktoru değiştir o zaman canım ne azı ya çok iyi hatta benimle kuyaslarsa senin bebek benim bebegi geçiyor benim doktorum senden düşük kiloda oldugu halde maşşallah dedi saçmalamasın
Yagmur0256 Prrensessanneesi Kilosu normal dedi zaten kuzum ama kimilerinin 2000 gr olunca zayıf olabilir diye düşündüm ☺
sumeyyezumra Prrensessanneesi karın çevresi fln geriden geliyo olabilir. geriden gelmesi kiloyla pek alakali degil diye biliyorum.
Gulperyurtdas 32+0 da gittim 2260 gr demişti cinsiyeti nedir bebeğinizin kız ise biraz erkeğe göre zayıf olabiliyorlar üzülmeyin sağlıklı olsun doğunca toparlar kendini zayıf doğan bebekler daha çabuk kilo alıyorlarmış 🤲🏼💋❤️
Tugba07 Yagmur0256 Yazdigim degerler 31+4 haftalikken ki boy ve kilosuydu (1855 kilo- 43 cm boy). Yrn 34 hafta olcam. Persembe randevum var bakalim kac kilo cikcaz.
Gulperyurtdas Yagmur0256 Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar diliyorum 🤲🏼💋😍😘
Annesininkuzusu0911 Yagmur0256 32 haftada 1900dü benim 36da 3200 oldu şimdi 38. Haftadayım bugün kontrol war bakalım kaç oldu. Kilosu gayet normal canım 32den sonra birden kilo alıyolar sen bile şaşırıyosun nasıl bu kadar kilo aldı diye 🤗
yavrularim2019 Yagmur0256 30+3 Ken gittim doktora biri 1555 gram diğeri 1755 gram çıktı haftasına uyumlu demislerdi