emrekedi haftadayım göbeğim çıkıyor kendim mi kilo alıyorum acaba😁 siz hangi haftada başladınız kilo almaya
Yildiz27 emrekedi benım ıkıncı gebelıgım 14 haftalıgız ama gobegım cıktı ılk gebelıgımde besıncı ayda bıle kımse anlamıyordu hamıle oldugumu😀
SenaBM emrekedi ben 10-12 haftalıktım çıkmıştı. Ama iç karnım dar sanırım bide genetik yapı itibariyle biraz iriyim 😂 şuan 21 hafta ama dersin ki üçüz 😂 kilolu da değilim aslında 65le kaldım ama 173 boyum var kemikliyim 😂
dhbetul SenaBM ay benim de dar gibi hissediyorum çünkü en ufak şeye göbeğim kocaman olur ilerki aylarda ne olurum merak ediyorum valla 😂😂
dhbetul emrekedi ben de 7 deyim çıkıyor gibi hissediyorum pantolonlar olmamaya başladı 😂😂 ama şişkinlik muhtemelen 😂
Nursemom_ 22.haftanın bugun son gunu yarın 23 olucagım göbegim hiç yok gibi bugun aşı olmaya gittim saglık ocagına aa sen hamilemisin kaç haftalık falan oldular ama insan az bişide olsa göbüş çıksın istiyor 💕
B_eyaz emrekedi 20 den sonra canım almaya başladım ve göbepim çıktı ama 24 de tam anlamıyla hamile oldugum belli olmaya başladı dışarıdan karnım büyüdü şuan 29 um
Byzlnz emrekedi benim 5 buçuk aylıkken çıkmaya başladı 5.buçuk aya kadar baya içe çökük zayıftı bir anda şişti yavaş yavaş da değil o yüzden bacağımda ödem oldu