Bebegimsu350 Liyamm1 mustelanin içeriğine nasıl temiz diyebildiniz k kadar kötü icerigi varken anlamadım baktinizmi :)
Kelebekmisaliihayat Zeynep1121 siveno, incia, ecowell, minoris bunlar içeriği güzel markalar. Ben incia köpük şampuan aldım. Bebeğin doğmasına 5 ay var. Eşim kullanmaya başladı. Kokusu güzel, hafif bir kokusu var. Saçları yumuşacık yapıyor. Gözleri de yakmıyor.
carpediemm1 Tecrübeli değilim ama dalinin içeriğinin temiz olmadığını biliyorum. İnstagramda muhendisinoglu diye bir kullanıcı var orada ürünlerin içeriklerini inceleyip yorumlarda bulunuyor. Göz atmaya değer 🌸
smnbr Zeynep1121 Mustela nın hassas ciltler için olanı var. Ambalaj Rengi kırmızı . O biraz daha iyi diyolar Ecowell i bugün mağazada kokladım. Allahım o nasıl bir keskin koku öyle. Bebek için fazla ağır geldi vazgeçtim. Dalin yılların markası evet ama bence daha doğal şeyler almakta fayda var. Ecowell ve siveno sanırım türk markaları. Bazen fason üretim olabilir mi bunlar diye aklım çeliniyo. Sanırım ben musteladan yana kullancam hakkımı
Polenmom smnbr Bazen fason üretim olabilir mi bunlar diye aklım çeliniyo. Maalesef ben de öyle üstelik çocukların saçlarını uzattığını duyunca çok şaşırdım demekki oldukça katkı maddeleri barındırıyor temiz içerik değil gibime geldi 🤷🏼♀️
Polenmom Zeynep1121 sanırım sahte ürünler üretilmiş ne yazıkki dikkatli olmak gerekiyor. Ben kendi online sitesinden almayı tercih ediyorum.
smnbr Polenmom Hımm sizin dediğiniz de olabilir.. Bi arkadaşım da hiç düşünme mustela al demişti. Büyük ihtimalle öyle yapcam. Zaten o ecowell incia falan bunlar da çok uygun fiyatlı değiller
Bebegimsu350 Zeynep1121 canım bı doktor anneyi takip ediyordum ilk zamanlar Dalin mustela vs bu tür markalari kullanmayın demişti üç dört güvenilir bı marka söyledi benim bütçeme uyanlardan birtanesi e bebeğin papatyali bebek sampuaniydi , içeriği temiz güvenilir diye açıklaması vardı o günden heri onu kullaniyorum memnunumda
Beeyzanurr Zeynep1121 arastirmalarim sonucu incia almaya karar kildim ben de. Mustelanin bazi urunlerinin iceriginin temiz olmadığını okumustum. E dalin de artik cok vasat kaliyor icerik anlaminda kötü
Kelebekmisaliihayat Beeyzanurr ben de incia köpük şampuan aldım. Eşim kullanmaya başladı. Hafif hoş bir kokusu var, saçları yumuşacık yapıyor ve göz yakmıyor. Bebek için yeniden almam gerekecek 😊
Liyamm1 Bebegimsu350 evet baktim ben kendime bile icerigi temiz aliyorum ve ver urun degil ama bazi urunleri icerigi temiz 😉
Liyamm1 Bebegimsu350 Merhabalar yorumunuzu ariyordum 🥰 isterseniz size temiz olan icerikleri yollayim hepsi degil her markanin zaten iyi ve kotu icerigi olanlar var ama dün arsivimde buldum🙏🏻
Hulyakkus Zeynep1121 Dalin almıştı annemler oğlumda geçmeyen konak oluştu banyo sonrası kaş ve kulak arkasında döküntü kuruluk oluyordu mustela aldım eczacimin tavsiyesiyle iyi geldi