birheyecanlikizannesi Daha önce doğum rapor parası alan çalışan anneler, rapor parası izin bitince mi yatıyor yoksa hemen mi yatıyor? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
tugcesakzci birheyecanlikizannesi ilk partı doğumunuz gerçekleştikten sonra, ikinci part izin tamemen bitince
Gamzeli63 birheyecanlikizannesi doğum öncesi alınan rapor doğumdan sonra yatar eğer beklenenden erken doğum yaptıysanız mesela 32 haftada ayrılıp 38 de dogum yaptiginizi dusunursekaradaki 6 hafta doğumdan hemen sonra 1-2afta icin de yatar kalan haklar doğum sonrası rapora eklenerek o rapor tarihi bitince yatar
Zeyneb_mihrap76 birheyecanlikizannesi 37 de izne ayrıldım 39. Haftada doğum yaptım 3 gün sonra bana 2 haftalık ücret yattı sonrasında aylık yattı
birheyecanlikizannesi tugcesakzci zaten 37de izne ayrılcam ilk partı az olacak, ücretin çoğu 3 ay sonra yatacak yani, teşekkür ederim. Keşke hepsini toplu verseler hemen :)
tugcesakzci birheyecanlikizannesi aylık olarak talep edebiliyorsunuz SGK’dan bi görüşün isterseniz. Geç bahar bir çalışanımız aylık olarak talep merti o şekilde ödeme yapıldı sgkdan
Polatalemdar TgbHmz merhabalar toplam ne kadar aldınız acaba şuanda internetten bakınca en düşük 37 filan gördün doğru mu
birheyecanlikizannesi SGK ile görüştüm de iş yerim raporu parçalayıp girerse aylık olarak alabiliyormuşum.
Heyecanlibekleyis61 Haftadan sonra işten ayrıldıktan sonra tekrar rapor almak gerekiyor mu? Ve doğum yaptıktan sonra sadece doğum belgesini bildirince bitiyor mu ?
babyy__ birheyecanlikizannesi raporunu 32 de aldın diyelim dogum yapana kadar o rapor açık kalır dogum yaptıgın gün raporun kapanır bunun ücreti 2 hafta içerisinde yatar. Dogum yaotiktan sonra bir rapor daha yazilir onun bitiminden 2 hafta sonra da o uatar canım
tugcesakzci Petrichorers ararsanız daha drtaylı yönlendirirler yüksek ihtimalle e devletten yapılır, çalışanımız gidip yapmıştı
birheyecanlikizannesi Petrichorers ben sgk yı aradım, işverenin raporu aylara bölerek girmesi gerekiyor dedi. Yani sanırım internet üzerinden bizim yapabileceğimiz bir şey değil
birheyecanlikizannesi Heyecanlibekleyis61 ben alınması gerekiyor diye biliyorum, isterseniz bir doktorunuza veya insan kaynaklarına sorun emin olamadım
TgbHmz Polatalemdar Ben asgari ücretle calışmıyorum brütüm yüksek olduğu için 45 bin falan civarında aldım
Petrichorers birheyecanlikizannesi anladımmm yani o zaman bize bağlı bir şey değil iş yeriyle alakalı o zaman yapabileceğim bir şey yok sanırım. Yine de teşekkür ederim