matmazellayy kahvesever__ Ya rabbim güç kuvvet versin inşaAllah yardımcı olabilecek kimse yok mu gerçi diş evresinde anneye daha çok bağlı oluyorlar ama büyütünce çok rahatlayacaksın ikisi birden büyümüş olucak
matmazellayy ecembugra53 benim ilk gebelik Allah nasip ederse 2. İle arasını çok açmayı düşünmüyorum ☺️
Sermec27 matmazellayy oğlum 30 aylık 10+3 haftalik hamileyim kardeşi doğduğunda oğlum 3 yaşında olacak inşallah bence ideal bir yaş
GulserenKY Parlakk Size katılıyorum oğlum ile kızım arasında 6 yas var. Kıskançlık yok aksine yardımcı oluyor. Bazen oluyor ki ayağına koyup sallayıp uyutmaya çalışıyor. Mama yapmayı öğrendi Mama yapıp getirir. Ev işlerinde bile yardımcı oluyor yorulduğumu gördüğü için.
Heidihat matmazellayy insan kendine guveniyorsa yapmalı suanlik bn 3e güveniyorum cunki büyük oğlum 2.sinifa gidiyor kızımda 4bucuk yaşında ikisininde aklı eriyor herşeye baştan beri kardeşleri olacaklarını biliyorlar bebek videolarina bakıyoruz oğlum çok tatlı felan diyor bu kezde kızım olack Allah’ım hayırlı doğumlar versin isteyen herkese de versin 🤲 🌹
cutecik matmazellayy evet bende kardeşi olan kişilerin şanslı olduğunu düşünüyorum çok şükür herkes tatması gerekiyo bence kardeşi isteyen herkese nasip etsin Rabbim🥰💕
matmazellayy cutecik amin kuzum kardeş başka kalabalık ailede büyüdüm ben kalabalık bi başka oluyor gerçekten
Denizyadaaras matmazellayy kızım 4 buçuk yaşında ben ikinciye 34 haftalık gebeyim. Ama şuan karnımdayken bile kıskançlık başladı malesef 😔
matmazellayy Denizyadaaras Ya neden acaba birincisine çok mu düşkündünüz 2. Kabul etmiyorlar çünkü bi süre sonra yeğenime biz ailecek düşkündük o da 2. Kabul etmedi hala kıskanır
Denizyadaaras matmazellayy tabi. İki aileninde ilk torunuydu bütün ilgi sevgi onda. Şuan anneanne babanne kardesiyle ilgili bişey dediğinde bile içine kapanıyor oda değiştiriyor doğunca ne olacak bakalım zor günler bizi bekliyor
matmazellayy kahvesever__ benim ilk gebeliğim ama kötü geçiyor mide bulantısı kusma tansiyonum düşüyor sürekli belim çok ağrıyor
matmazellayy Denizyadaaras işte dozunu ayarlayamıypruz benimkini de çok şımartacaklar hissediyorum şimdiden dünya eşya aldılar almayın diyorum anlamıyorlar bir süre sonra beni dinlemeyecek o çocuk nasıl olsa anneanne yada babaanne alıyor diye yokluğu öğretemiyoruz maalesef şuan çocuklarımıza
Bebekbekliyorz Benim oğlum 4 yaşına giricek şuan hamileyim 22 haftalık ve erkek iyi anlaşacaklarini düşünüyorum oğlum bebekleri çok seviyor ilgilenmeyi filan seviyor bence en ideal yaş 4 yâs çünkü herşeyi biliyor koruyucu oluyorlar
matmazellayy Bebekbekliyorz Ya ne güzel size de yardımcı olmaya çalışır kişisel gelişimi açısından da güzel birşey aslında