ecembugra53 Minik122020 benim cocugumda 3. yasını gecti iştahsızlık başladı canın ugrasıp duruyorum 🤷♀️🤦♀️
Fulya1993 Minik122020 2 buçuk yaşında bir kesildi sadece köfte makarna yiyor 3 gün aç kaldı yine de yemedi çok zor valla
Maryhoney Minik122020 4.5 yaşında 3 senedir çocuk tarhana makarna pilav yiyor daha değişik bişey yediğini görmedim aç da bıraktım yer diye ama yok aç kalmayi tercih ediyor 3 senedir delirdim pes ettim
Bebegimibekliyorum000 Minik122020 1 ay önce 4 yaş olduk bizde de başlıyor sanırım kilosu kaç sizin çocuğun
ecembugra53 Minik122020 🤷♀️🤦♀️elimdem geldiğince istediğini veriyorum ac kalmasın işte abur cubur değil ama meyve yogurt kızartma corba zaten başka bişey yediği yok 😕
LamiyaCetinkaya Fulya1993 peki sizinki de zayıf mı? Kayınvalidem her gördüğünde çocuk zayıf kalmış diyor bana sorsan kilolu değil ama o kadar zayıf da değil ama ister istemez anne yüreği işte kafaya takıyorum, kendimi suçluyorum🧐
LamiyaCetinkaya Minik122020 bizimki de 3 yaşında, iştahsızlık değil de aşırı yemek seçmeye başladı. Eskiden ne olsa yerdi, yemeğin patatesini ezer az ekmek koyardım ona bile bayılırdı ama şimdi onun ne yiyeceğini düşünmekten kafayı yiyorum🤷
Fulya1993 LamiyaCetinkaya valla kim ne dese de umrumda olmaz ama öncesinde çok sismandi şuan da zayıf değil 17 kilo 110 cm boyu de kilosu da iyi ama yemiyor meyve makarna köfte ile boyke duruyor