GPinar Tubakaba valla canım bütçeye en uygun olan e-bebek civil panço bende buralardan yaptım :) gönül ister H&M zara felan alayım ama 😂😂
ASE6154 Tubakaba ilk çocuğumda ebebek ürünlerinden hiç mennun kalmadım 2 yıkamada mahvoldular hep yırtıldılar renkleri gitti. Üstünden 4 sene geçti şuanki kalitesini bilemem ama ben çoğu şeyi waikikiden aldım 6. Aydan sonra
Tubakaba GPinar ayyy H&M de bir güzel şeyler var dediğin gibi zara da 🥲bazılarının fiyatı normal geliyor da genel olarak pahalı evet
Tubakaba ASE6154 yenidoğan falan bende e bebekten aldım ilk bebeğim şuan ama hep müslin takımlar vs aldım inşallah iyi çıkar
Liv3652 Tubakaba trendyol ada bebek , e bebek , civil ama en çok lcw genel de onlıne yapıyorum özellikle lcw sürekli kupon vs oluyor hem daha uyguna geliyor 🌸
ASE6154 Tubakaba zıbın almıştım hep onların çıtçıt yerlerş hep delik deşik oldu. Aynı şekilde omuzdan çıtçıtlı takımlarında hep çıtçıt yerleri mahvoldu genelde sanırım o şekilde olan yerlerinde sorun oluyor
tugbatosun Ben neredeyse her şeyini trendyoldan aldım bi kaç tane indirim olan şeyi e bebekten aldım yoksa trendyoldan çok memnunum hem fiyatı uygun hemde kaliteli geliyor
Nur_50 Tubakaba carters-gap-zara-next-mango en çok da H&M aldım kıyafetlerini Trendyol-Hepsiburadadan diğer şeyleri aldım beşik-yatak-bebek arabası-küvet vb.