Sule0927 Saatlerdir kasıklarım ağrıyor şiddetli regl ağrısı gibi bazen kesiliyor geri yeliyor anlamadım yardım eder misiniz 37+4üm
Civciv_ Sule0927 dk tut canım düzenli aralıklarla gelip gidiyorsa doğum sancısıdir. Yalancı sancılar biraz dinlendikten sonra kendiliğinden geçiyor
Rumyy07 Sule0927 yalancı sancida olabilir. Gerçek sanci daha ağrılı nefes aldırmayan cinsten yani ben öyle yaşadım. İçiniz rahat etsin nst ye baglanin isterseniz
Kubrabaytekin Sule0927 yalancı sancılarınız başlamış sanırım benim 35 ten sonra başlamıştı şuan 39+4 um hala devam ediyor ara ara ama henüz doğum belirtisi gelmedi
Sule0927 @“Rumyy07”#p30 Rumyy07 çok teşekkür ederim umarım yoktur bir şey bekleyeyim de biraz daha geçmezse giderim
Sule0927 Kubrabaytekin öyleymiş çok korkmuştum bir de gece inanılmaz bir kramp gibi bir şey girdi karnıma bir kaç kez çok korkunç bir ağrıydı asla kımıldayamadım size de oldu mu ?
Kubrabaytekin Sule0927 evet evet banada oluyor 2.3 kez oldu sanırım yaklaşık 5 dk kadar sürüyor sonra geçiyor ilkinde bende çok korktum hem canım yandı hem bebeğe bişey oldu diye ama sağlıklı çok şükür
Sule0927 Kubrabaytekin çok teşekkür ederim doğal olarak bilmediğim için tecrübem de yok çok sağ olun 🤲
Kubrabaytekin Sule0927 rica ederim ☺️ bende burda çok şey öğrendim ikinci doğumum ama ilk kez yaşıyorum bu son ayları