gncglozclk Kızlar 2 gune 34 olcaz 3 gundur gogsumun altında ya poposu yada govdesı dayanıp duruyor baya hareketli normal mı bu haftalarda normalde sakindi bebısım simdi masallah etsın tabi de bu kadar etmesi ıyı mi🤔
01180322 gncglozclk 34+6 dün 1 saat uyuyamadım. Vajinada öyle bı baskı vardiki snra toplaniyo oynuyo vs . Hareketlenmesi normal bazen de ben oynayana kadar oynamiyo
aminehumamoms gncglozclk bendede çok oluyodu o haftalarda çok harktlendi özellikle yemek vs yediğimde asla durmuyor ayak şekline kadar hissediyorum yani okadar çok bastıyor🥰
gncglozclk Blueberry0 benımde gunduz oyle olmaya basladı gece tık yok hıckırıyor bıde gunduz hersey var gece yok 😂😂
01180322 gncglozclk hemde nasıl dışarı cikicak sanıyorum bazen . Bazen de bı geriliyo karnımın şekli degisiyo
Sabina13 gncglozclk 35 oluyorum..o gerginlik kac gundur mahvetti…her an dogacak gibi…vaginaya baski 2lokma yedimmi nefes alamama…sanki 40 haftaligim
gncglozclk aminehumamoms bende aynı ayaklarını vuruyor kemıklerıme acıyor dayanıyor karnım da gergın baya normaldir ıns 🤲
aminehumamoms gncglozclk valla hiç korkma canım çünkü ben her doktora gittiğimde doktor hareketlwrinde azalma yok dimi diye soruyo azalma olursa riskli oluyormuş 🥰
_ruyaninannesi_ gncglozclk bnde karnım sert sanki patlayacak gibi hareketleri iyise sorun yoktur benimki sanki kaburgalarimda büyüyor o kadar di zorlanıyorum
gncglozclk _ruyaninannesi_ ediyor canım işte cok ediyor 3 gundur de o zamandır karnım da gergın gogsumun tam altında ya poposu yada govdesı 😂
01180322 gncglozclk sağlıkla bı gelselerdi dün 1 saat bile uyuyamadim 😅şimdi yine poposunu dyamis bı tarafım şiş bı traf inik
gncglozclk 01180322 ayy aminnn ins vallaha 4 gözle bekliyorum agırlastım iyice vallaha 😂😂 yazık yerleri daraldı napsınlar 😂
gncglozclk _ruyaninannesi_ ayy vallaha saglıgı yerınde olsun da naparsa yapsın 😂😂😂 karnımda olunca hep korku halindeyim ufacık bisey de ayy 🤦🏻♀️