BskGry Basak24 ohhh bı aynı daha buldum kızsa beşik kertigi yapalım bak antalyadayiz tatilinin bedava 😂😂😂😂😂😂😂😂🙏
BskGry Basak24 hahaha sanırım ayyy olsun ya sağlıklı olsunda bizle anlaşan olsunda korkuyorum ben anne sözü dinlemezse diye 😨 ben şimdiden başladım vala 😂👨😍
Basak24 BskGry bende şimdiden şımarmasın diye o karnıma tekme atınca bende ona vuruyorum biraz gaddarım galiba 😂 Bide zaman hızla geçse kucagıma alsam hiç kıyamam kesin 🤗 Minişe nasıl kıyılır
Kurtum BskGry benim doğumda 20 haziran inşAllah. İki gündür karnımda gerilme var. Korkuyorum. Doktor progestan verdi. İki hafta evvel çalışmaya başladım. Sanırım yorulmaktan kaynaklanıyo. 😔inşAllah sağlıklı bi şekilde atlatırız.
BskGry Kurtum o ne ilacı bana vitamin verdi sadece onu kullandım benim de gerilmeleri çok göbek büyüdüğü için bebe yağı kullanıyorum çatlak olmasın diye
Basak24 Homozigotmutant harekettir bende önce çok minik hissettim ama şuan elimi karnıma koydugum zaman resmen vuruyor hissediliyor yani
Kurtum BskGry düşük olmaması için bu ilaç. Nedense düşük tehlikesi dedi direk. Sık olması normal değil arada olması normal dedi