BskGry YazCilegi ayyy ne güzel tesadüf ya babasi niye şikayetçi 1parti iki kişi 😂😂 bnm Mart oğlusun oğlusun haziran alakamız bile yok 😂🙏
Lily Mommieess bizim de 4 haziran ve kız💞 demekki kızlar günü olacak😍 allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼
Nagis Mrvcvn ah canım bana kalsa neler alcam ama hep bu aya kadar düşük riskim vardı bebegmi kaybedip ya eşyalarına bakar bakar üzülür diye almadm yoksa hamilegimi ogrendgimden beri beşiğine kadar baktim .bundan sonra yavaş yavaş birşeyler alcam İnşallah
Mrvcvn BskGry e bebekten kendi markası baby plus hero travel sistem ben orda inceledim çok hoşuma gitti bide baya yıl sonu indirimine girmişti aman dedim al gitsin 😂
Sabina BskGry erkek yengec burcu olursa harika😎ama ikizler erkek olursa o zaman cok zor cunki bu burca sahib olan erkek cok zor birisidir😄..ikizler ve ya yengec kadin olursa bence 2side harika😆
BskGry Roses Muratpaşa da cnm ama maalesef toptan alabilirsin ama netten siparişle istediğini aliosun bn antalyadayim sendemi yoksa😂