NovaVina_ gulruba istanbul amerikan hastanesi kontroller dahil 70.000 TL yillik sigorta cikartti. Dogum dahil, dogum paketi.
NovaVina_ ikiprensannesi53 yillik ozel saglik sigortasi bu %100 yatarak, %80 ayakta seklinde. sadece dogum paketi degil, dogum paketi eklenmis hali
Aybarssmom_ İstanbul gittiğim hastanede Normal doğum 9.500 TL Zorunlu sezaryen 10.500 TL İsteğe bağlı sezaryen 20.000 TL
gulruba Aybarssmom_ Hangi hastane o çok uygun annemler İstanbul da yaşıyor oraya giderim belki doğum için resmen burayla arasında 10.bin fark var
Demmed Aybarssmom_ ilk defa duydum istege baglı zorunlu sezeryan diye bu hastanelerde napcanı sasırıyor
GulbenErhan Yazmelegi_ bence daha pahalı 15 bin tl değil memorial 23 acıbadem 39 tekden 18 filan daha yeni bakıyorum
Zeyneb_mihrap76 gulruba güneşli erdem hastahanesi mehriban museyeva da doğum yaptım normal doğum 7000 sezaryan 9 dur 2 ay oldu
Seyda08 Aybarssmom_ Hastane ismini gorunce yazmak istedim bende oraya gidiyorumda siz hangi doktora gidiyosunuz
melisinmutfakblogu Memolininannesi normal doğum mu sezeryan mi bende şuan afiyete gidiyorum doğum fiyatını sormamstm
Memolininannesi Aybarssmom_ yok ben afiyete gidiyordum benim arkadaşım 2 defa umut hanımda doğum yaptı ona git demişti fiyat sordum ama dönüş yapmamışlardı bana öylece kaldı
minikmucizeemaak gulruba Yalova Özel Uzmanlar Hastanesinde yaptım 23 Kasım da normal 10.500 dü istekli sezeryan oldum ben, 18 bin olmuş da 15 e yaptım haftam ileri diye