myprincessgirl Merhaba annelerr kapı süsü yapmak istiyorum. Yapanlardan fotoğraf ve fikir istiyorum. Malzemeleri hangi siteden aldınız ne kadar tutuyor kaç günde bitiyor bunları da yazarsanız sevinirim🫶🙏🏼
Fundabshnn myprincessgirl İki oğlumuda bu sayfalardan yaptırdım Kapı süsü yastık ve magnetler için Soner süs bebek sayfası, Çikolata için ise bebekçikolatası.ist sayfasını tercih ettim çok memnunum buda resimleri 🤗
Hnd_01 myprincessgirl ben kendim yaptım canim.bu ilk resimdekini elimdeki malzemelerden yaptım.sadece pleksi isimi satın aldım Diğerini de pembe çerçeveyi bulunduğumuz şehirde bu tür malzeme satan yerden aldım.kendim süsledim Birini hastane odasının kapısına yaptım,birini de evimizin kapısına 🥰
slnsbrby myprincessgirl gift_deluxe sayfasindan yaptirdim canim cok memnun kaldim. gorsel paylasmayi bilmiyorum ama instagram sayfalarinda benim yaptirdigimi paylasmislardi murat batı ismi. gorseldekiyle ayni geldi tavsiye ederim. ayrica 1 haftada falan geldi cok hizliydi
simaymasalim Ben böyle bir model tercih ettim abla kardeş olarak pano ve isimleri @desing.e2 sayfasından yaptırdım peri kızlarını da @baslazerkesim sayfasından aldım birleştirdim ama daha bitmedi eklemeler yapacağım taslağı bu😊
cokbilmismom simaymasalim çok güzel 🥰 yapıştırdınız sandım ama taslakmış isimler yamuk diyecektim benimde takıntım bu 🙈
Sinifcianne34 Ben brandhouse diye bi mağazadan yaptırdım. Trendyoldan satış yapıyorlar. Ahşap yaptırdım hayvanlar var üstünde. Fiyatı nispeten uygundu. Tavsiye edebilirim
myprincessgirl Sinifcianne34 bakacağım Teşekkür ederim kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri bulamadım
simaymasalim cokbilmismom aslında bende takıntılıyım bu tür şeylere düzgün olsun diye çok uğraştım ama tek başıma olunca yamuk oldu taslak derken bitmemiş hali demek istemiştim silikon tutmadı bi kaç defa çıkar yapıştır yaptım ama panonun rengi çıkmaya başlamıştı onun için tekrar çıkarıp düzeltemedim böyle kaldi🥲🤭 bunu çocuk odası kapısı için yaptım 🧚🏻♀️ bunuda hastane odası kapısı için 💜 çok şükür bitti 🙏🏻😅
cokbilmismom simaymasalim tuyleri koymussunuz o ilk gördüğüm yamukluk suan benim gözüme hiiiç batmadı çok güzel olmuş ikiside sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🥰
Ozlem_alay34 Merhabalar kızlar bende Instagram da Azra_atolye4 Gül cavlak hanımdan yaptırdım Bir hafta içinde güzel bir şekilde geldi 🤲🏻☺️