gokyuzununogrencisii annemsii benim ilk doğumda olmadı böyle bir şey, o haftaya falan mı denk gelmesi lazım acaba doktor da demedi o zamanlar bende sormadım tabi, şuan ikinci gebeliğim 🤗
annemsii _ruyaninannesi_ anladım. Çünkü çatı muayene sonrası çoğunlukla doğum gerçekleşiyor Muş . Bilmiyorum farkındayım diye mi bu sefer daha çok korkuyorum ilk gebelikte insan bilinçsiz oluyor korku nedir bilmiyor insan
Momandmery annemsii Benimde ilk gebeliğim 39 haftalık bugün tam hiç çatı muayenesi olmadım olmaktan da korkuyorum kötü mü çok
_ruyaninannesi_ annemsii çatı muayenesi oldum ama yapan doktor bebekle resmen oynadı bnami öğle geldi bilmiyorum ama hissettim taktiği eldiven kan olmuş tü sabah yapıldı eve geldim ağrıdan sancidan durmadım hastaneye gittim gece doğum yaptım
annemsii Momandmery ilkinde oldum hiç öyle abartıldığı gibi değil emşn olun önemli olan kendinizğ rahat bırakmak alttan alet sokuyorlar bakıyorlar öyle bir acısı yok burada ço abartılıyor
annemsii _ruyaninannesi_ çatı muayenesinde kanama olabiliyor ve buda doğumu tetikliyor normaldir yani
Momandmery _ruyaninannesi_ Sancılanmadan doğum başlamadan yaptırmak da iyi değil diyorlar bu sefer doğum başlıyormuş su falan geliyormuş yada patlatıyorlarmış öyle mi
Nurycr AlpEmir Üçüncü de kaçıncı haftada yapıldı acaba? Benimde üçüncü doğumum olacak nasip olursa. Bugün kontrole gittim 38+5 im ama alttan muayene olmadım.
_ruyaninannesi_ Hiç korkmayın bu benim üçüncü doğumum olacak Emin olun sizin elinizde kendinizi kasmayin hiç ve anın tadını çıkarın rabbim sağ saglim bebislerinizi kucağınıza versin 🤲🌸
_ruyaninannesi_ Momandmery zamanı geldiğinde oluyor zaten benim zamanım gelmişti suyum hastanede geldi ondan önce kasik ağrısı ve sancı çekerek acilmm oldu
_ruyaninannesi_ Çatı muayenesi bebeğin kafası aşağıdami diye açılma varmı diye bakıyorlar ama benim doktorum sağolsun dogurtu gülerek te söyledi akşam dogurcan diye 😂