Sahirenur Merhaba 3 gün yumurtlama görmem normal mi hangi günler hamile kalma olasılığı yüksek bilgisi olan yaşayan var ise cevaplayabilir mi:)
8143 Sahirenur evet olabiliyor canm havuç ye çatlamasına yardımcı oluyorve değerlendirin mutlaka bu gunelri. benmde dün ve bugün yumurtlama
Sennnnnnn 8143 Bir uygulamada yumurtlama dönemim bugün yüksek olduğunu gösteriyor diğeri ise yarın yüksek olduğu gösteriyor sizce 2 günü de değerlendirme limiyim 2 gün ilişki oluyor 1 gün olmuyor bu şekilde değerlendiriyorum normal de
Sahirenur 8143 3 gündür değerlendiriyoruz illallâh geldi artık ya 😀 çatlama mı önemli yumurtlama mı bilmiyorum
8143 Sennnnnnn dün ilişki olmasdyds bugün olsun bnce yarn ara ver yarndan sonrada devam edi. 1 gün arayla uygulamalara aldanma ben ona göre harekete etti. Hiç tutmadi
Sennnnnnn 8143 2 gün oldu dun olmadı bugün oldu bu ay akışına bıraktım biraz önce baktım kafam karıştı o yüzden yazdım hamileleri duası kabul olur muş babada dua eder misiniz
8143 Sennnnnnn hamile değilim canm bnde ovulasyon testi yaptım benmde dün bugün yumurtlama 1 gün ara ile degerlendrin.