orkide123p3t Kızlar benim detaylı ultrason hakkında pek fazla bilgim yok bu her hamilelikte yapılan bir durum mu yoksa isteğe bağlı mı ben çok hevesliyim detaylı ultrason için yaptıran yaptırmayan VS var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏🥰
mommys1 orkide123p3t bebeğin tüm organları kan akışı damarları hastalığı vs inceleniyor bence her hamilenin yaptırması gerekli bisey
Selcan3 orkide123p3t Bence kesin yaptırmalisin tüm organları detaylı inceleniyor her hamile yaptirmali
Melek2023 orkide123p3t vakti geldiginde gidip yaptirmak istedim devlette ama yapmadilar randevu doluymus sanirim,kaldo oyle 🥲 gunum gecti simdi 24 haftaya giriyorum yarin, bidaha gidip sansimi denicem yarina,insallah olur. Ozele sordum cok pahali
orkide123p3t mommys1 teşekkürler canım bebeğimin her detayını görmek çok isterim doktorum randevu verdi ama detaylı yapacağım demedi 😂🥰
orkide123p3t Minik_Aras teşekkür ederim canım benim ve 3 boyutlu oluyor dimi çok güzellll kızımı öyle görmek için sabırsızlanıyorum
Mervebektass Bence gebelik boyunca istenen ikili test taraması, üçlü test taraması gibi testler yerine detaylı daha mantıklı ki benim üçüncü gebeliğim daha önceki iki gebeliğim de bunda da ben detaylı yaptırdım devlette hemde 🙂
Maryhoney Etlik şehir Hastanesi (Ankara) 1.5 haftam kaldı merak ediyorum cinsiyetini kesinlesmesini ilk oğlumda gittiğim hastanede detaylı için ultrason yok özele git dediler imkan el vermedi gorememistim şimdi devlette ücretsiz yaptircam
emirasafMom orkide123p3t kaç aylık yaptırmak daha iyi olur acaba belki biri gelirde cevaplar bekleyeyim 😅🙈
Maryhoney emirasafMom 20.hafta diyo doktorlar ben 21 22 de de yaptirani biliyorum benimki 21de olacak
Mavi-elif emirasafMom 20 22 hafta arası yapılıyor özellerde genelde renkli ultrason var hani o gördüğünüz sarı yüzünün net olduğu hali devletlerle o yok malesef siyah beyaz ama tabi bebeğin herşeyini inceliyolar