miniskesi Dnyaa56 aç kullanmak gerekiyor. ben 1 saat koymaya çalışıyorum araya. eğer günde 1 kere alıyorsanız gece yatarken alabilirsiniz
tugcesakzci Dnyaa56 aç karnına kullanıyorum en az 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum demiri içtikten sonra belli bir süre kalsiyum ve kafein tüketmemeniz lazım demir’in emilimini azaltır ve içtiğiniz ilacın bir faydası olmaz boşuna ilaç içmiş olursunuz sadece
Gul1616 Dnyaa56 bana geçen hafta verdi doktorum üstünde yemek arasında ya da yemekten hemen sonra yazıyor süt ürünleriyle tüketmeyin yazıyor . Kahvaltı arasında içiyorum yanlış mı yapıyorum acaba ya
SusamTanecigi Dnyaa56 ben gece yatarken alıyorum mide bulantısı yapmaması için ama sabah içince de qcta olsa tokta en az yarım saat süt ve süt ürünleri tuketmemek gerekiyor
zekpare Dnyaa56 gece yatmadan içiyorum yanına da mutlaka portakal yada mandalina yiyorum. C vitaminli besinler demirin emilimini arttırıyor ve faydası daha yüksek görülüyor demişti sağlık ocağındaki ebemiz
MorKelebek54 Dnyaa56 ac karnina icilmesi gerekmiyo mu tok karnina da mi iciliyomus bilmiyorum ama ben ac karnina aliyorum doktorum oyle soyledigi icin oyle aliyorum
hulya_mry21 Dnyaa56 ben aç karnına içince çok bulantı yaptı doktoruma anlattım tokta icebilirsin dedi öyle yapıyorum bende.
Cansut19 Dnyaa56 ben ferrum kullanıyorum aç karnına portakal suyuyla içiyorum portakal suyu emilimi arttırıyor dedi dr 🙃