Ilba_34 aminehumamoms aaa benim ailem çanda yaşıyorlar ben İstanbul’da yaşıyorum Çanakkale’de bir tek bildiğim Şule hanım var iyi olduğunu söyledikleri
aminehumamoms Ilba_34 şule hanım özeldemi devlettemi hiç duymadım ben şuanda biga royale gidiyorum yaser ışığa çok memnunum kendisinden 2 hafta sonra doğumum olucak kendisine
Ilba_34 aminehumamoms Çanakkale merkezde diye biliyorum ama annem gidiyordu ona başka da bilmiyorum rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin ☺️
Negif zumraninannesii Adanada yaşıyorum 27 yaşında 20 haftalık ikiz bebek bekliyorum bi kız bi erkek ilk gebeliğim ☺️
Yenianne7 zumraninannesii Bende Gaziantep’liyim ☺️ 26 yaşındayım 4,5 yaşında bir kızım var ve 27 haftalık hamileyim, memnun oldum. Gaziantep’in neresinden ?
Kbrnrkl zumraninannesii konyaliyim konyada yaşıyorum 25 yaşımdayım 3. Bebeğimi bekliyorum 🤰♥️ 35 haftalık
bebisliozlem Uşaklıyım 20 haftalık gebeyim, ilk çocuğumu kucağıma alacağım inşallah 🥰 22 yaşımdan 24 yaşıma kadar hep kayıplarım oldu, Rabbim bu seneyi hayırlı gördü demekki 🥰 sağlıklıca kucağıma alırım inşallah canımın içini 🐣❤️
Sultanoncul Merhaba İzmir’de yaşıyorum 29 yaşındayım 6 yaşında kızım var nasipse 10+5 haftalık hamileyim 😊