Uzun zamandır bende bu yazıyı yazmak için bekliyordum çok şükür nasip oldu 30 Kasım Perşembe günü sabah sancılarım hafif hafif vardı ama ben cuma doğururum herhalde dedim neyse sonra ağrım gelince duşa girdim pilates topunda hareketler yaptım şunuda belirteyim en baştan beri hiç pilates vs hareketim yoktu yürüyüşe giderdim arada sonrasında ben akşama kadar duş top duş top arasında mekik dokudum bi yanda da hangi sıklıkla gitmem gerekir hastaneye onu düşünüyorum çünkü düzenli gelmiyor falan en son eşim işten geldi yemeğini yedi derken saat 8 doğru dedim gidelim baksınlar ama sanıyorum ki eve yollarlar açılmam hemen olmamıştır nöbetçi doktor baktı 5 cm açılma yatış yapıcaz dedi ay bi heyecanlandım ama epidural istiyordum onun için geç kalmışım bi tık ona üzüldüm odaya aldılar duşa soktular yarım saat kadar kendi doktorum geldi baktı 8 cm olmuş birazdan alırız gel ıkınma provası yapalım dedi yatakta onu yaptık tekrar doğumhaneye gittik artık tam açıklık vardı zaten 5 ten sonrası çok çabuk oluyormuş 11.23 de bebişimi kucağıma verdiler biraz zorlandım ama oldu çok az dıştan dikişim var Şuan o beni zorluyor ama gerisi boş o kucağıma aldığım da kokusunu içime çektim işte buna değdi dedim tavsiyem evde sancıların çoğunu çekmek çok rahat oldu hastaneye gitmemle doğuma girmem 9 gbi girdim 11 de kucağıma aldım öyle bi zaman düşünün daha basit oluyormuş Şuan yakışıklı paşam yanımda uyuyor içim gidiyor resmen özlüyorum sormak istedikleriniz varsa cevaplarım Şuan aklıma gelenler bunlardı okuyanlara ilham olması dileğiyle