Teslimenursevil 4 testin 4ündede çizgiyi gördüm çok hayali çizgi bugün kan verdim bide test aldım ama bunda göremedim olsaydı elbet çıkardı yine yanılttı sanırım testler çok bunaldım bu durumdan😔
Meryeminannesi20 Teslimenursevil test alırken kaset test alın onlarda o yanılma olayı olmuyor genellikle bide bekleyin henüz adet olmadıysanız yinede şansınız var
minik_kurabiyeee Teslimenursevil kan sonucunu bekle sen yinede tam kesin emin olursun 🌺 kaç gün geciktin
Teslimenursevil minik_kurabiyeee ilaçla oluyorum ilaç bitince 2. Yada 3. Gün oluyodum bugün 4. Günüm olmadım pzartesi günü lekelenmem oldu ama sadece pazartesi sonrasında leke felan gelmedi hiç
NovaVina_ Teslimenursevil neden kalmasın ki kanamaniz da yok yanlis takip etmediysem forumlardan. Pozitif dusunun o yuzden bence.
minik_kurabiyeee Teslimenursevil hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 ama mutlaka haber edin olur mu lekelenme pembe şeklinde miydi yoksa normal kan mıydı
Teslimenursevil NovaVina_ yok kanamam yok sadece pazartesi lekelenme oldu peçeteye sildikçe geldi bi daha ne leke ne kan bişey yok
Tgbascr Ben erken gebelik testide yaptım normal test de yaptım negatif çıkmıştı sonra tesadüfen kan verdim meğer hamileymişim o yüzden kan sonucunu bekleyin bence
minik_kurabiyeee Teslimenursevil bende gebeliğimin başlarında kanama yaşamıştım ama çok açık pembeydi sonradan kırmızılaşmıştı oda enfeksiyondan olmuştu ve yerleşme kanamasıymis
Teslimenursevil minik_kurabiyeee ben adet oluyorum tamam dedim ama pazartesi lekelendim sabahtan akşama kadr sonraki günlerde bişey olmadı bilmiyorum bekliyorum sadece artık
minik_kurabiyeee Teslimenursevil bende öyle demiştim ama ben 8 gün gecikme yaşamıştım çok düzensizdim ben olucam herhalde demiştim ama umarım sizde bu sefer hayırlı haberleri alırsınız gerçekten sizin daha önceki postlarınızı görüp dua ediyordum size 🥺 inşallah bu sefer olmuştur
Teslimenursevil minik_kurabiyeee Allah razı olsun canım benim inşallah gerçekten çok zor her seferinde bi hevesle bekliyorum hep bi hüzün sonu
minik_kurabiyeee Teslimenursevil evet anlıyorum sizi 😕 ama en umutsuz olduğun anda en beklemediğin anda oluyor ikinci gebeliğim bu maalesef diğerini kaybettim ikiside öyle hissettiğim anda oldu Rabbim yardımcınız olsun🤲🏻
ElaEge Teslimenursevil ya böyle düşünmeyin üzülüyorum bende ovülasyon testleri saat hesaplaması her şeye harfi harifiyen uydugum an başarısız sonuçlanmıstı aglamıstım bana da nasip olsun artık diye sonraki aylarda eşimle çok yogun calıstık hiç vaktimiz olmadı düğün bayram derken geçti ve hamileymişim 2 aylık olmus nerdeyse anlamamıstık bile Allahım hazır olunca gönderirmiş bebegimizi kafaya takınca gerçekten olmuyor düşünmeyin