Dmmddm Merhaba kızlar adet gunum yarın 2 gun once erken gebelık testı yaptım ve ıkı cızgı cok belırgın cıktı bugunde kan vermeye gıttım verdım adetım yarın yada bugun gunu sız ne zaman kan testı vermıstınız benı bılgılendırımısınız ???❤️😘😍🐣
Damla01 Dmmddm Seninle aynı zamanda ögrendim adetime 2 gün vardi. Betam 9.26 cikmisti. 10 gün gün aşrı kan vermistim 3 - 4 katı olarak ilerledi. Ama ilk degerime devlette doktor sagliksiz gebelik bebek dusmus yada dusecek demisti cok sukur 5+6 dayız 😊
Yasmnnn Adet den 2 gün sonra kanda öğrendim canım :) İlk gebeliğimi de adet günü kan verdim öğrendim :) ne zamana cıkar sonucun? 😍
Mgyldrmzclk Son Adet tarihim 22 si olması gerekirken 19 unda Bi lekelenme oldum ve kesildi. Şüphelenip hemen 21 inde test yapmıştım soluk renkte 2 çizgi görmüştüm ve kan tahlilimde de btgc 560 olarak çıkmıştı. Şimdide 34 haftalık hamileyim 💜 Allahım istediğini nasip etsin canım ☺️
zalsac Ben adetim geciktikten 4 gün sonra idrar testi yaptım evde pozitif çıktı ondan 2 gün sonrada kan testi yaptırdım hcg 2000 küsür çıkmıştı.
Mervedrn Adetimden 4 gün öncr vermiştim çünkü onun 15 gün öncesi gibi açık kahve iki damla lekelenmem olmuştu
Selindikci35 Adetimin 5.gunu gidip kan vermistim 4 haftalik hamile oldugumu ogrenmistim..Adet oncesi verdigim kan testinde cikmamisti..Simdi 8+5 olduk cok sukur..Allah sna da gostersin cnm hayirlisiyla