Gule1- Melikekar123 progestan kullanmadım ben başkaydı benimki 5 günlük diye verdi zaten ve bugün kullanmayı bırak dedi .Ben progestan kullanmadım yani. Ciğer geliştirici iğnenin adı da celestone chronodose yanlış yazmış olabilirim ama bu.
Gule1- Melikekar123 elle baktı geçen gün 1.5 cm demişti bugün de elle baktı 2 cm olmuş dedi. Normal düşünüyorum evet. Gerçekten bi sıkıntı yoksa normal adı üstünde olması gereken. Siz korkmayın bence doğum olsa doğum yapacak kişiye denir herhalde önce
Melikekar123 Ozr42 evet 36. Hatta 35olursak benimde hiç korkum kalmayacak şu 10gün geçti mi allahın izniyle 🫠 hepimizin bebişi sağlıkla gelsin ❤️
Hnd_01 Melikekar123 33.haftada ciğer geliştirici vuruldum.35.haftada nst de sancım çıktı.doktorum heran doğum olabilir dedi.37.haftaya girdim.hic dinlenemedim normal günlük işlerime temizliklerime devam etmek zorunda kaldım.
1nsnr Esrac96 evet ayakta çok kaldım bugün bebek baskı yapıyor harekette de azalma var yani iğneden önce tüm gün hissederdim ben ama şimdi çok minik az hissediyorum belki üç beş kere