Eylulpera Kızlar tüm gece aklıma takıldı şimdi bizler ve hekimler son adetin ilk gününe göre hesaplıyor gebeliği .. diyelim ki kürtajdan sonra adet görmeden yeniden hamile kaldım neye göre nasıl hesaplanır bu konuda hiç bilgim yok yardım edin 🌸
momofmychildren Eylulpera canım 20 Ekim’de kürtaj oldum adet görmeden hamile kaldım beta değerim 1400lerdeyken keseyi gördük doktorum haftayla uyumlu ancak bebeğin ilerlemesine göre haftayı konuşuruz acele etme dedi ama tahminen 4 buçuk haftalık hamilesin demişti
Gmzesr Eylulpera canım aynı durumu bn yaşadım kürtajdan sonra hiç regl görmeden tekrar gebelik yaşadım doktorum kndi cihaz ölçümünden hesaplayıp söylerdi
Eylulpera emirasafMom ilk kaybimdan 1.5 ay sonra hamile kaldım ikinci kaybım geçen hafta salı oldu yaşım 41 ve beklemek zaman kaybı benim için Hiç çocuğum yok çünkü ..
Eylulpera Srp53 bilmiyordum bunu 🥴 o zaman yeniden hamile kalırsam kürtaj gününden hesap yapacağım vay canına 🤔
Srp53 Eylulpera evet canım. Bildiğim kadarıyla öyle ben de ne zaman adet olacağımı merak ettiğimde doktor öyle demişti işlem gününü adetin birinci günü say diye. Allah en yakın zamanda aratmadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸
Eylulpera momofmychildren öncelikle geçmiş olsun.. tekrar gebe olmaniza çok sevindim saglikla gelsin yavrunuz .. banada dua edin lütfen 🌹 evlat kokusu duyayım inşallah ☺️🤗