Ebru3457 Sword bizde defne koymayı düşünüyoruz yanına başka birşey 2 ismi olsun istedik ama bizde kararsızız
Serap-asel Kelebekmisaliihayat olsun daha güzel bence duyulmamış ısım koyma taraftarı deılım ben çünkü akran zorbalıgı var çocuğum etkılensın ıstemem Ayşe Fatma’da çok ama halen koyuluyo 😀önemli olan ısmın çok olması deıl bence önemli olan çocuk büyüdüğünde adını garıpsemesın akran zorbalıgına maruz kalmasın
Kelebekmisaliihayat Kitapkolik660_ Öyle maalesef, kız isimleri de erkek isimleri de hep aynı isimler arasında dönüyor. Farklı olsun, güzel olsun derken bir bakmışız hep aynı isimler olmuş, Duru, Alya, Asel, Defne, İkra, Zümra …
Kelebekmisaliihayat Sword Defne tek başına çok güzel. Bunları yazdım ama Defne isminin tek olduğu kadar anlamlı gelmiyor bana 🌸 Defne Ayla Defne Azra Defne Asya Defne Ela Defne Yağmur Defne Ecem
Kitapkolik660_ Serap-asel isim koyarken modaya uymak doğru değil zaten Ayşe Fatma koyan var hala aynen amine bile koyan var duydum yani
Kelebekmisaliihayat Serap-asel akran zorbalığı maalesef her dönem var, ben de yaşadım, isim değil ki tek şey, kaşı gözü bile akran zorbalığına maruz bırakabiliyor. Benim gözlerim çekik, burnum küçük diye neler işittim. Büyüdüğünde farklı olmak güzel hissettiriyor ama çocukken maalesef yaşanıyor. Ayrıca benim demek istediğim illa akran zorbalığına maruz kalacak bir isim seçin demek değildi. Hep aynı isimlerin olmasından kaynaklıydı. Emin olun çocuklar da öğretmenler de bu konuda zorlanıyor/zorlanacak. Sınıflarda 3 4 isim aynı. Hangi Asel? Var ya uzun saçlı olan. Ekstra tanımlama lazım. Ayrıca çocukların çoğunluğunun aynı isimde olması onları özel hissettirmeyecek diye düşünüyorum. Velhasıl herkesin kendi kararı 😊🌸