Nemregn Kızlar zorunlu sezaryan olacağım ama sezaryanda çok kan kaybı oluyormuş kansizlık olup o esnada kan takviyesi alan oldu mu?
Berra01 Nemregn bende akdeniz anemisi taşıyıcıyım canım ilk doğumumda doğumdan sonra kanım 9 buçuktan 9a düşmüştü demir serumu taktılar 2 gün arayla kontrol kan verdim çok şükür daha fazla düşmeden topladı
Slcn68 Benim beyaz kan düşüklüğüm var hemotolojiyr takipliydim doğım yatışım olmadan doktorum hemotolojiye saldılar eğer 70 altındysa ivik ilaç taktılar 1 tane ölr kan aldılar 2 gün samcı çektim ne açılmam oldu ne suyum geldi yani bebeğimin kalbi yavaşlayınca sezaryana aldılar beni çok şükür bebeğimde bende iyüz banada riski denmişti Eğer sizede doğumdan önce kan verebiliyolarsa versinler
Slcn68 Nemregn bi ss alıp atsana canım yanlış olmalı o kadar düşmüş olsa seni hastaneue yatırırlar çünkü kendimden biliyom 13 senedir hastaneue gidip geliyom çünkü
Slcn68 Nemregn evet sezaryanda daha çok kan kaybediliyomuş banada riski demdi almadılar ama bebeğiöin kalbi yavaşlayınca acilen hemen aldılar çok şükür iyim hastaneden bugun çıktım
Nemregn Slcn68 Akdeniz anemisi taşımıyım bu zamana kadar en yüksek 10,5 gördüm hep kronik kansızlık gibi birşey ondan ilk doğumda 10,5 dı kana ihtiyaç kalmadı ama bu 9,5 şimdi
Nemregn Berra01 benimde ilk doğum normaldi kana gerek kalmadı ama sezaryanda lazım olur dediler sizin doğum şekli neydi?
Nemregn dolunay__ ee nasıl olacak kan gerek galiba kimi de yarım saat sürüyor sezaryan diyorlar çok gitmez herhalde yaa