tugbatosun Kızlar 22+3 hamileyim ve evden çıkmadığım halde evde nasıl olduysa üşüttüm ve grip oldum sürekli burnum akıyor hapşırıyorum ve dudaklarım kuruyor. İlaç kullanamıyorum önerinize ihtiyacım var 🥺
ceren2605 tugbatosun gunaydin oncelikle gecmis olsun. Bende iki kere grip oldum eger crp yukselmediyse (tahlil yaptirmaniz gerekli) zencefilli ihlamur sık sık bol su içerek süreyi uzatarak atlatabilirsiniz. Ben ne yazik ki antibiyotik kullanmistim
Blueberry0 tugbatosun bol c vitamini tüket. ıhlamur ve nane limon içebilirsin bal ve limonla destekle. geçmiş olsun inşallah
Yasemincee26 tugbatosun ya çörçıl bana çok iyi geldi hem magnezyum ihtiyacımı gidermiş oldum hemde bolca limon almış oldum
Arzuseen tugbatosun ya bende grip oldım sürekli evdeyim birde sık hastalanıyorum diye işten çıktım yine evdede buldu beni öksürük mahvediyor beni zencefil bal yapıyorum birazda olsa rahatladım
Aybarssmom_ Geçmiş olsun canım çokta yapabilecek bir şey yok maalesef 😕 bol bol meyve ye özellikle c vitamini içerenler, limonlu su, ballı süt, bol su, bol dinlenme, günde bir fincan da ıhlamur içebilirsin
emirasafMom tugbatosun canım grip olduğumda eşim burnuma limon damlatıyor 2 güne hemen geçiyor valla bnde çok işe yarıyor tavsiye ederim çay kaşığına sıksın o çay kaşığının yarısını bi tarafa yarısını bi bi tarafa eşit döksün ☺️
Brcesresl tugbatosun youplus alın , her gun portakal suyu, ıhlamur için. ateş olursa kırgınlık 3 taneye kadar parol alın. geçen hafta bende öyleydim. burun tıkalıysada 5 gun ılladın pediatrik sıkın, geçmiş olsun🎈