Ayse4242 Konya şehir hastanesinde gebe okuluna giden varmi nereden basvurabilirim .30.haftadayim ikinci gebeliğim merak ediyorum gitmek istiyorum 😀
Zhra42 Ayse4242 şehir hastanesini bilmiyorum ama 15 temmuzdaki çok güzel diyorlar komşumun gelini gitmişti doğumda öyle güzel olduk dedi sanki özelde doğum yapmış gibiydim dedi
QueenMother Ayse4242 hangi dr gidiyorsunuz benim tam bi fikrim yok ama medikana hastanesinde tuba hanımı takip ediyorum o bazen paylaşıyor şehir hastanesinde olanı ama hiç gitmedim
fatma_kran19 @“Ayse4242” süt eğitimine gittiğinizde adınızı yazdırın size dönüş yapıyorlar tarih belli olunca
Zhra42 Deletedmom_116 Valla ben 2 çocuğumu da orada doğurdum hiç ne rezil oldum ne başka birşey Allah razı olsun o kadar çok ilgilendiler ki komşumun gelini de ebe elif çelik ile yapmış çokda memnun olduğunu söyledi inanırım
Deletedmom_116 Zhra42 İyi peki gidin gitsinler rezil olsunlar ne diyeyim yalan söyleyecek halim yok ya…
Zhra42 Deletedmom_116 Şimdi bilemiyoruz kime nasıl davrandıklarını arkadaşım gitti sorsan asla gitmez
fatma_kran19 Ayse4242 ben en son gittiğimde 33+5 tim hala gitme şansın var bi sonraki kontrolünde ismini yazdır bikaç gün içinde dönüş yapıyorlar zaten