denizdalgali merhaba herkese bibs emzik kullanan var mı acaba alınır mı? çok güzel duruyor diye bebeğime doğunca almak istiyorum ama hakkında çok az şey biliyorum çevremde, arkadaşlarımda hiç kullanan olmamış. Alınır mı sizce?
Gozdecaner denizdalgali ben bir tane aldım bim indirimine gelmişti ama benim ilk oğlum damaksız yassı emzikten başka tutmamıştı damaklı emzıkler kusturuyordu o yüzden aldım denemek için
PrensesAnnesi- Valla yenidoğanda almana gerek yok zaten hep memende olucak sürekli emziriceksin gerek olmaz ama sonra sonra baktın durmuyor yese bile sürekli memede kalmak isteyip seni sömürmeye kalkarsa o zaman alır verirsin ☺️
Aybarssmom_ Ben emzik düşünmüyorum ama çokta kararsızım annem, kayınvalidem hep kullan mahvolursun diyorlar
Yildiz27 Aybarssmom_ cok rahatlatıyor orası ayrı yanlızsanız mesela benım gıbı aıleden uzak sehır dısında bıraktrırkende zorlanmadım ben
Yildiz27 Ben kaucuk emzık kullandım oglumda hem yumusak olunca hemen tuttu ama sılıkonlar cok sert yanj vermek bıle ıstemedım
Yildiz27 Aybarssmom_ yanı evet yakında olsalar gercı sureklı yanında bulunamazlar zaten benım oglumda ılk aylar almadı ıkı aylıkken felan anca almıstı
LavinsMom Kullanmayi dusunmesemde her ihtimale bir tane aldim Bibs marka. Bu isleri bilmek olmuyor . Ama tabi dogduktan hemen sonra degilde verirsem 40 indan sonra vermeyi dusunuyorum. Gece uykularinda
Yildiz27 LavinsMom bencede yınede her ıhtamale karsı bırtane bulunsun bazı bebekler hıc emmıyo bazıları uc aylıkken emıyor😀
LavinsMom Yildiz27 evet birden lazim olursa elimin altinda olsun. Zaten bilemeyiz her bebek farkli. Biberon aliyoruz belki de onu bile sevmiyor değisiyoruz. 😄