buse76 Eliflinasss yaaa bende baştan sona okudum sona geldim inşallah yapmamıştır dedim iyikide doğru yolu secmissin eğer sen kıysaydin rabbim senden bir şekilde çıkarırdı sınardi seni yiyecek ekmeği varmış rızkı varmış ki nasip etti sizin adınıza çok sevindim en azından bundan sonra daha dikkatli korunmayı deneyin çocuk fikri yoksa ama sen tedbirini alıp Gine hamile kalırsan oda rabbimin işi sana nasip etmiş inanın o kadar insan var. Hasret çeken biri de benim bunlardan her gün dua ediyorum Allah’ım kucağımı boş bırakma diye gerçekten şükredin ve kıymetini bilin hergun binlerce kez şükür etsen az öyle bir nimete sahipsin 🤲🙏🥰🥰 rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın bu arada yorumlar çok yanlış o kadar tepki neden yağdı güzel doğru yol göstermek yerine kırıcı laflar ben hiç yakıştıramadım hepimiz bir kadınız çıkmazliga girebiliyoruz bize düşmek doğru yola itmektir derdi olanı 🙏
rabiaa13 Tam yapmayın diyecektim ki tarihi farkedip sona kadar geldim çok sevindim sizin adınıza İnşallah sağlıkla kucağınıza alın, sevgisi de varlığı da bereket olsun.şükür sebebi olsun size 🌸
DENIZ_55 Eliflinasss iyi düşün derim rabbim sana onu ikram edip vermis canı veren rabbim sen nasıl kiyabilirsin ya inan senin durumunda olmak isteyen çok kişi var en başta ben olmak üzere 6 ay önce sezeryan dogum yapıp bebeğimi kaybettim çok mahvoldum zor toparladım kendimi hala kendimi bebek konusunu açılınca kötü hissediyorum kendimi suam senin yerinde olmak isterdim çok şanslısın bence sen bebginin sana gelmiş mucize ona kıyma ya iyi düşün rabbim sana her konuda bi yerden yardim eder hakkında hayırlısı olsun inşallah 😔😢
Eliflinasss DENIZ_55 sakin ol canım aldırmadım bu aylar öncesi açılan bir sohbetti. Evet aylar öncesi çok kötüydüm cıkmazdaydım fakat her anne gibi kıyamadım Ramazan ayınca tövbe ettim dua ettim. İnsallah seninde Rabbim kucağını boş çevirmez . Peki neden vefat etti acaba?
Tutaste_ Eliflinasss kız yapma bogazimiza kadar borcumuz var eşimle bak bide çocuğumuz yok şuan karnimda yeminle bak bu ay50 bin liradan 2 bin kaliyor bize 😀😀bebeğe hiç bişey almadım kredilerim diz boyu evime hiç bişey alamıyorum gezmiyoruz eşimle anca faturaları ödeyip ekmekle yalandan biseyler alıyoruz dolaba cumartesi pazar izinli millet geziyor biz sabah kahvaltı yapıp uyuyoruz öğlen uyuyoruz😀 akşam eşimle 6da yatağa giriyoruz uyumaya o uyuyorda ben uyuyamıyorum. valla halkımızı görsen haline sukredersin evde sata sata bişey kalmadı kurutmaya gözümü diktim çocuğuma bişey alamazsam onu satarım diye 7sene üstüne oldu bizim çocuk… İnan bakabilirsin siz aç kalmıyorsunuz oda kalmaz ben kaç sene bundan çocuğu istemedim şimdi oldu beterin beterindeyiz aldiriyimmi Allah yakar tepe taklak eder bizi. Benim kocam kripto oynadı ne arabam var ne evim olmayan şeye para ödüyoruz inan çok daha kötü durumdayım beni inat etti çalıştırmadi bu zamana kadar çocuğa şimdi düşünüyoruz hastane ebesinin nikahında nasıl goturucez araba yok bişey yok sancı olucak doğum sanicaz özele para nasıl yeticek ah ah bacim sabaha kadar anlatırım.ben böyle yapma gözünü seviyim kimsen yoksa sen bakarsın çocuğuna Allah’a sığın bol bol dua et Allah verir Allah’a güven sen
Eliflinasss Tutaste_ canım aldırmadım dur sakin ol bu çok aylar öncesi açılan bi sohbetti . Şuan 33 haftalığız
DENIZ_55 Eliflinasss ya çok sevindim şu an kaç haftalık hamilesin duanda benide unutma canım sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah rabbim 🥰
MrsMommyy1 Eliflinasss yaa sizin adınıza çok sevindimm hayırla doğumunuz olsun sağlıkla büyütün inşallah 🌸🥰
DENIZ_55 Eliflinasss Amin sağol teşekkür ederim cnm rabbim hayırlı kucağına almayi nasıp etsin benin hamileligimde plesanta yani bebegin eşi bebekten önce gelisiyordu oda bebeğimi etkiledi sorna bebegumi reddetti kordonu koptu acil sezeryan ile dogum yaptim 27 haftalikti sorunlu olduğu için yaşaması zor dendi ginede rabbim bilir dedik 5 gün sonra kaybettim rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı açım iner belki diye bebek düşünmeye başladım yoksa toparlayamıyorum kendimi 😔
Eliflinasss DENIZ_55 anladım başınız sağolsun Rabbim kucağını boş bırakmasın tez zamanda sana ds nasip etsin