Meltemmms hopefortomorrows ayy ne güzel aynı haftadaymışız doğurmuşsun. Ben de sabırsızlanıyorum doğsa diyorum kendi kendime🥲 kanala girdi aslında ama gelen giden yok. Bugün doktor kontrolünde de her şey şükür yolundaydı ama modum düşük çıktım. Sanki hiç doğmayacak gibi geliyor 🤣🤣
hopefortomorrows Meltemmms her ihtimale karşı 37 de bitsin. Sırf 4 gün için bize yine yok küvez desteği yok yeni doğan doktoru falan dediler moral bozup başka hastaneye sevk ettiler. Ne küveze ihtiyacımız kaldı ne de başka bir şeye elhamdülillah
PrensesAnnesi- hopefortomorrows hey maşAllah gözünüzaydın gülüm Allahım nazarlardan saklasın analı babalı büyüsün inşallah 😘
hopefortomorrows PrensesAnnesi- amin amin amin. Allah herkesin çocuğunu ona bağışlasın inşallah. Bekleyene sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
2melkannsi hopefortomorrows gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah ❣️
hopefortomorrows Byzlnz rabbim bir avazda kurtarsın. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah