Hulyaemrahyonca canim keske ailene bu durumu aciklamasaydin....kaldii ki istemiyordusa o da yapmasaydi bebek....bisey soyluycem ben ard arda 3bebek kayb ettim...en son piskolijim bozuktu esimle kavga edip ona bebek veremiyceyimi soyledim....O arada doktorum bana bidaha cocuk sahibi olamiycagimi soylemistiler....ben 25haftalik melegimi ardindan 12haftalik ikizlerimi kayb ettim...esim delirmisti zaten....o da yilmisti diye bilirim..ummadigimiz anda hamile oldugumu ogrendik doktor bize hamile oldugumuu soylediginde ikimizde sevinmedik ....doktor bize ola bilecek her tedaviyi sundu...bu arada beraber sarildik ve guclu olduk....her seye sine gerdik ve basardik cok Sukur Rabbime suan 21+4gunluk olduk tatlim her kontrole beraber gideriz cunki o piskolojik hatalari geride biraktik ve guclu olduk ...esinle konusmayi dene ve. Onu ikna etmsyi basar tatlim...piskolojik sikintidan dolayi yuvani yikicak degilsin canim😊Hayirli ugurlu olsun bebegin...🙏Sakiiiin aldirmayi dusunme...🤦O Rabbim Tarafindan sana verilen en guzel nimetdir😍Canini sikma tamammi?...