Filiz_76 ikiprensannesi53 akşam 2 tane yedim şimdi de iki tane yesem olur mu ki ve vitamin ilaçları kullanıyorum onlar da mı etkiliyo acaba kullanmazsam bişy olur mu
Canookii Filiz_76 türk kahvesini normal suya karıştır kaynatmadan iç onu çok iyi geliyor ishale ekstra yoğurt da kesiyor ishali deneyebilirsin inşallah faydası olur
inarches Filiz_76 çok geçmiş olsun ama dediğim probiyotiği kullanırsanız hemen keseceğini düşünüyorum.Ama yinede dediğim gibi önce bir doktorunuza danışın.
Defne_A Ben sabah uyanır uyanmaz haşlanmış yumurta patates bayat ekmek yemiştim sonra bide üstüne Türk kahvesi bi çay kaşığı yedim geçmişti
Demojna Filiz_76 kuru karanfil ye canım, keser hemen. Çok fazla ishal olunca 3-4 tane çiğneyip tutarız biz.genelde keser
2prensesannesiiii Filiz_76 evet geçti biz hep böyle durumlarda patates haşlar yeriz kimyonlayıp tuzlayıp geçiriyor sizede şifa olsun🙏🏻
Nurycr Filiz_76 Bende 38+4 um neredeyse 3 aydır aralıklı zamanlarda ishal oldum. 3 gündür yine ishalle uğraşıyorum malesef 🙄
Nurycr Filiz_76 Patates haşlama, muz yiyorum ama hemen fayda etmiyor tabi. Karın ağrısı, burkuntu mahvediyor malesef.🥺 Size de geçmiş olsun bu arada 🌸