MelteM2cck Özel takipliyim. Bacaklarını acsaydı kızım 13 haftalık görecektik ama bağdaş kurduğu için 14 haftada netlestirdik🥰
Serendipity16 Ozlmcnn6 12. Haftada bi tahminde bulunacaktı ama kesin değilse söylemeyin dedim 14+3’te kesin gördüm dedi bizde birkaç gün sonra öğrendik erkekmiş ben öğrenince duramadım devlete de gittim o zaman 15+3’tü devlette erkek dedi direkt kesinleşmiş oldu yani 😀
Kukulikukuli12 Ozlmcnn6 ilk bebeğimde 15.hafta perinatoloji de öğrendim. 2.bebeğimde asla göstermedi 21.hafta perinatoloji de öğrendim 😄 İkiisde kız
muallimannem 22 haftalık oldum hala öğrenemedim bikac gün sonra detayliya gideceğim o zaman öğrenirim belki 😄
Serendipity16 muallimannem doktor hiç tahminde bulunmadı mı baya geç olmuş sizin ben meraktan çatlardım 😂
LamiyaCetinkaya Ozlmcnn6 ilk çocuğumu 18., diğerini 23. haftada öğrendik, ikisi de erkek 😀 bu arada ilkini devlet geç söyledi ama diğeri için özel hastaneleri dolaştım detaylıya kadar göstermedi 😀
biranneikievlat Ozlmcnn6 21 kasımda öğrendim şuan 16+4 teyim sanırım. Yani 15. haftada öğrenmiş oluyorum sanırım. 3 buçuk yaşında bir oğlumuz var Rabbim nasip ederse şimdide bir kızımız olacak inşaAllah 🤲🏻🌺