Ozlmfth Henüz 5 haftalık hamileyim bir saniye olsun düşünmeden yapamıyorum 😊 sanki hiç zaman geçmiyor gibi hemen büyüsün istiyorum 🎀
bicirinannesi Ozlmfth ben de 5+6 dayım ve hem zaman geçmiyor hem de çok endişeliyim. Kesede bebeği görecek miyiz, kalbini duyacak mıyız vs. Hep bu korkular içindeyim . Allah meleklerimizi korusun🤲🏻🧿
Hsynsedefcbn Ozlmfth hppy mom sayesinde ilk zamanlar güzel geçiyor hemen geçiyor merak etmeyin gözünüz 00.00i bekliyor hep son ayda geçmiyor günler saatler dkkalar :)
Sofita Ben de basta ben acaba 20 li haftalara ne zaman gelecegim, hic zaman gecmeyecek sanki falan diyordum. Simdi de 25. Haftadayim stres basmaya basladi daha hizli gecmeye basladi vakit tadini cikarin 😊
Gozde_coskun Merhaba 8+5 haftalık gebeyiz ama hıc gecmıyor en son gecen hafta gıttım kalp atısını kan tahlıklerın hepsını yaptırdık sorun yok dedi. 10 ocaga randavu verdı ama cok merak edıyom o zaman gelene kdr sorun olur mu kalbı atıyor mu hala kafamda sorular valla 😊😊🙏
Qqqww Ozlmfth inanın ilk zamanlar son zamanlara göre daha çabuk geçiyor ve daha kolay. Bende sizin gibi nasıl geçecek diyordum şu an 36 haftalık olduk artık stres korku endişe ağrılar asıl şimdi geçmiyor zaman
Qqqww Ozlmfth Aminn 🙏 aynen ama ne kadar da zor olursa olsun dünyanın en güzel şeyi karnında canından Bi parça taşımak onu hissetmek Rabbim isteyen herkeze nasip etsin evlat sahibi olmak
bicirinannesi Kızlar ben dün doktora gittim. Ve bebeği göremedik çok üZüldüm. Sadece kese vardı. İki hafta sonra yine gel dedi. Dua edin inşallah boş gebelik değildir🤲🏻