Dilolo Slm hamişler ve adayları Adete 2 gün kala kan testi yaptırdım Sonuç 20 değer düşük dedi doktor. Benim gibi düşük değerli olup yükseleniniz varmı?
cutecik Dilolo yani adetine 2 gün varken normal gibi geldi bana cnm ben adet gecikmemden 1 gün sonra yaptırdım 89′du
Mebus Dilolo adet günüm 26 ile öğrenmiştim 2 bin üstüne çıkınca gördüm bebeği tek sıkıntı oydu beklemek 😌 ama şimdi 6.5 aylık oldum bile çok şükür
Dilolo Bana da normal geldi ama bilmiyorum 2 gün sonra test yenilenecek inşallah herşey yolundadır. Kaç aylık hamilesiniz
cutecik Dilolo hayırlısıyla inşallh güzel haberler alırsın cnm bizede yaz buraua stres yapma yeter içini ferah tut 28. haftamdaym💕
Dilolo cutecik maşallah Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Tabi ki iki gün sonra sonucu yazarım
cutecik Dilolo Âmin cnm hepimizin inşallh aynı hastanede aynı saatte vermeye özen göster daha doğru şekilde sonuç alırsın ddiğim gibi olumsz asla düşünme💕
Sulenur98 Dilolo benim adetim gecikti ben 6 gün verdim 6000 çıktı betam ama sizin daha gecikmediği için normal öyle düşük çıkması hergün artıyor binlere çıkıyor
Anneoluyorumm00 Dilolo benim âdet günümde 46 çıktı senin âdete daha iki gün kala vermişsin seninde yukselicek korkma canım burda daha az değerle görenler var hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Mervevebebegi15 Bende 1 aralıkta 38 di 2 gün sonra 77 oldu bugün 143 olmuş ama nasıl yükselişi bilemiyorum
Dilolo Mervevebebegi15 bazılarının yavaş yavaş yükselirmiş öyle duydum sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza🤗