SAO ifea28 ilaçta kullanamıyoruz tabii parol neye yarar :( mecbur idare edeceğiz bol su içmeye dikkat ediyorum
ifea28 @SAO tansiyonuna bak sürekli sabah sağlık ocağına gittim ölçümeye normalde 9-10 olurdu 12-13 olmuş etkiliyor o bile çarpıyor insanı
SAO ifea28 evet doktorda hep kontrol et dedi meelooss hayırlı olsuun bizde ctesi öğrendik kızımız olacakk :) bir şey seçmek çok zor :D
Boncukk123 Ysmntnhn ilk gebelik oldugu icin olabilir canım zayıf olanlar cok erken hissediyormuş ama daha küçük çoğu zamanını da uyuyarak geçiriyordur İçin rahat etmicekse görün doktora tabi ama tatlı yeyip sola uzan bakalım hala hareketsiz kalacak mı
Gmzydn 15+5 haftalık olduk 25 mayıs olarak gözüküyo doğum Allahın izniyle bulantılarım ne güzel geçmişti ama şu bir iki gündür yine midem bulanmaya başladı sizde oldumu böyle şeyler 🥺
meelooss SAO benimde arada baş ağrısı oluyor. Kıyafet olarak bende bşşey almadım cinsiyeti bugün kesinleşti artık yavaş yavaş almaya başlıycam 😂
Diririiririm SAO yok canım daha çooook zamanımız var hersey tamamlanır inşallah. Ben biraz aceleciyim
Ebrucyda Sanırım 17.haftanın işindeyim yada 17 bitti 18 in içimdeyim programdan biraz kafam karışmış olabilir arkadaşlar 😁 benimde oğlum olacak allahın izniyle 2 hafta önce öğrendik bizde
Almiraviva @“OguzMoms” teşekkür ederim fikir alışverişi yapmak beni çok rahatlatıyor 🌸 sağlıkla kucağınıza alırız inşallah bebeklerimizi 🌸💜
Busra1 zmr_20 15+5 gecen haftaya kadar midem cok iyi degildi yemek yemekte zorlanıyodum suan iyiyim normal sekilde hayatıma devam ediyorum artık bünye alıstı heralde sarsmıyo 3.bu gecen sene bu zamanda yine hamileydim😬😃