Sabah suyum geldi diye yazmıştım buraya. Direkt hastaneye geldik sürekli nst’ye bağladılar muayene ettiler. Suni sancı vermediler kendi sancılarım çok sık olduğu için. En çok korktuğum şey buydu çünkü 🥹
3 cm, 4 cm, 5,6,7 derken artık dayanamaz oldum. Nefesimi kontrol edemedikçe başım döndü. Doktoruma yalvardım nolur sezaryene al diye 🙈 O da buraya kadar geldik buradan dönmem dedi sağ olsun. Sürekli duş aldırdı en son sancılar sıklaşınca ıkındırdı o da 2 saat falan sürdü. Ardındaaaaan doğumu başlattıııı 🙈🙈🙈 Kesinlikle yalancı sancıyl gerçeği çok net belli oluyor. Ben en son yatak kenarlarını yumrukluyordum 😅 Neyse, doğumu başlattı doktorum sürekli destek oldu yaparsın edersin harikasın süper gidiyorsun vs vs.. 10 dakika sonra falan da doğurdum iyice ıkınmak çok önemliymiş gerçekten 🥹🥹 20:38’de dünyaya geldi bal kızım 😍
Biraz uzun oldu ama merak edenler vardı. Rabbim hepinizi sağ salim kavuştursun. Ne kadar sancınız olursa olsun ben gibi sezaryen diye tutturmayın, nefesinizi boşa harcamayın. 😂