umrumdadegil Ankara-58 yüksek malesef 13 üzeri hastaneye gitmek gerekir birazdan tekrar ölç hala aynıysa hastaneye git
Ankara-58 Hopefulmom yatıyordum birden kafama agri girince kalkıp.olceyim dedim 14 8 çıktı şimdi kalktım oturdum 10 dakika dinleneyim olecevem
Byzlnz Ankara-58 l Ankara-58 limon iç canım benimde sürekli yükseliyor son zamanlarda olmaya başladı l
Hopefulmom Ankara-58 ondan da olabilir dikkat edin tuzu tüketmeyin tekrar ölçtünüz mü doktorunuza söyleyin tansiyonum yükseliyor diye
Ankara-58 Hopefulmom bugün akşama kadar hamur işi tükettim muhtemel bana demek ki hamur işi iyo gelmiyo
Ankara-58 umrumdadegil bugün hamur işi yedim üstüne de tatlı yedim çıktı bildim demek ki hamur işi tansiyon yukseltiyo
umrumdadegil Ankara-58 küçük tansiyonun kaç canım şuan tam anlamadım. Demekki iyi gelmiyor hamur işleri dikkat et yükselmesi hiç iyi olmuyor birazdan tekrar ölç 12 ve altına düşürmeye çalış
Ankara-58 umrumdadegil aynen canım ben anladım kahvaltı hamur sonra komşum simit yapmıştı tatli felan.hepsini yedim birden zıpladı yoksa tansiyon iyiydi
umrumdadegil Ankara-58 kaç haftalıktı senin tam olarak aman dikkat et demekki düzenli yeteri kadar yemen gerekiyor hamur işi fazla abartmaya gelmiyor sana