Ttugce61 Kızlar tam 7 haftalığız 13-15 gün önce gittiğimizde sadece kese gözükmüştü bebek ve kalp atışı yoktu yarın gitsem bebeği görüp kalp atışını duyar mıyım yoksa erken mi gidip duymazsam üzülürüm 🥹
Birdadaskizi Ttugce61 cok büyük ihtimal duyulur ama duyulmazsada üzülme bi hafta sonra tekrar gidersin
1Sendemi2 Mihrimihre Ttugce61 bende de durum aynı bende merakla Bi yandan ya stresle bekliyorum. Aşırı karin şişliği var pantolonları olmuyor.
karaguzelirem_ Ben 6.haftada keseyi 7.haftada ise bebeği ve kalp atışlarını duymuştum. Yani duyabilirsiniz 😊
Mihrimihre Bende dün muayene oldum karından 5+6 daydım keseyim görmeye diye gittik bebeğimide gördüm kalbinide duydum😍
Ttugce61 Mihrimihre yaa ne güzel ama büyğk ihtimalle alttan muayene etti değil mi erken görmüşsünüz çünkü çok iyi🥹
Mihrimihre Ttugce61 bende hemen beklemiyordum erken gösterdi miniğim kendini içimi rahatlattı bence içinde stres korku varsa git çünkü insan bekledikçede stres yapıyor ama her bebek aynı değil 7. 8. Haftada duyanda var korkmaya gerek yok bana doktorum hiçbirşey okuma dedi😅
Ttugce61 1Sendemi2 bende ya ya bebek görülmezse boş gebelikse diye kendimi çok strese soktum bir an önce bakmak istiyorum
Karasevdam Ttugce61 canım 6+4 duyduk biz.. ama geç duyulanlar da var tabi.. büyük ihtimal duyarsın.. duymazdan da bir hafta dahabekle strese girme😍
susaMom_ Ttugce61 Ben biraz bekledim 7+5te kalp atışlarını gördük 7 günü biraz geçse daha net olur diye düşünüyorum
eymenim_ Ttugce61 ben 8 de gittim karnımdan hiçbiriyle göremedi vajinal usg ile gördü oğlumda 5.6 haftada gitmiştim kese var bebek yok dedi 1 hafta sonra gel dedi ama Bn 2 hafta gitmedim ondada 8 de gittim karnımdan kalp atisinida duyduk
Bsraakgll0 eymenim_ benim de vajinal bakıldı 6+4 üm kese görünüyor ama bebek ve kalp atışını duyamadık geç döllenme olabilir dedi ne kadar bekleyip gitsem cuma ramdevum var duyamaz mıyım acaba
eymenim_ Bsraakgll0 yani bence kesin olsun derseniz 8 iyi ama yinede siz bilirsiniz korkmayın bebeğiniz vardır genelde o haftada öyle oluyor rahat olun yani
Hazalamasi Ben 6+4 te gittim sadece kese vardı görmedimde duymadımda kesin olsun diye 9. Haftada gördüm Allah’a şükür hem gördüm hde kalbini duydum. Herkeste farklı gidiyor süreç inşallah sağlıklı şekilde sende duyarsın.:)